Om oss

Helsingborgs veterinärklinik är en fristående privatägd smådjursklinik. Vi som arbetar på kliniken är två veterinärer med specialistkompetens samt två legitimerade djursjukskötare. Vi arbetar för en bra djursjukvård genom att sörja för god kvalitet, tillgänglighet och kommunikation.

En mindre klinik gör det möjligt både för er som djurägare och era djur att få en god relation både med våra veterinärer och sköterskor.

Line

Line Elmgren

Line Elmgren är veterinär sedan 2008 och specialist inom hunden och kattens sjukdomar. Hon har arbetat många år på djursjukhuset i Helsingborg och senaste åren på en mindre klinik. Line är speciellt intresserad av mag- och tarmsjukdomar, ultraljud samt cancersjukdomar.

Hanna

Hanna Oest

Hanna Oest är specialist inom hunden och kattens sjukdomar. Hon har sedan 2004 arbetat på djursjukhuset i Helsingborg, först som djursjukskötare och sen 2009 som veterinär. De senaste åren har hon framförallt inriktat sig på ortopediska utredningar och kirurgi.

Lisen

Lisen Hallenborg

Lisen Hallenborg är legitimerad djursjukskötare. Hon har många års erfarenhet av djursjukvård både på djursjukhus och mindre klinik. Lisen har bred erfarenhet av djurvård och ett stort intresse för akutvård. Om ditt djur blir inskrivet på kliniken är det Lisen som tar hand om det.

Bild kommer

Sandra Halldén

Legitimerad djursjukskötare. Mer info inom kort.

Bild kommer

Louise Knöös

Legitimerad djursjukskötare. Mer info inom kort.

Bild kommer

Hanna Wulff

Djurvårdare på utökad nivå. Mer info inom kort.

Våra öppettider

Måndag - Fredag

8 - 17

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt